Vi behöver alla lite hjälp på traven. Dels med att bestämma vad som ska stå på veckans meny. Dels med att handla maten och leverera den hem till dörren. Men också med att förbereda maten så att det går fort när man väl ställer sig i köket. Ungefär som en matkasse. Fast bättre och med fler fördelar. Sagt och gjort.
Matkomfort erbjuder sedan 2008 kockförberedda middagar på vardagar. Du behöver bara lägga ungefär 5-20 minuter i köket för att färdigställa en hel middag. Vi använder närproducerade huvudråvaror så långt det är möjligt. Ett som är säkert är att de är svenska och färska. Menyn anpassas alltid utifrån vilka råvaror som finns tillgängliga. Eftersom vi portionsanpassar så gott som alla ingredienser blir svinnet minimalt för dig. Men också för oss. I vårt eget kök har vi dragit det hela vägen – där har vi i princip nollsvinn!
Konceptet har verkligen fått tummen upp av våra kunder. Idag hjälper vi fler än 2 500 familjer i Stockholm och Uppsala med vardagsmaten. Välkommen du också!
Henrik Isaksson, kock och grundare av Matkomfort
Till skillnad från matkassarna så portionsanpassar Matkomfort alla ingredienser. Det innebär att du inte betalar för något som du inte kommer att använda. Det gör också att matsvinnet blir minimalt, både hos dig och hos oss. Det tjänar alla på.
Vi testade att handla alla råvarorna, till en av våra mest populära veckomenyer, i en vanlig mataffär. Det blev dyrare än våra kockförberedda menyer. Och då ingår ju dessutom i priset att maten är förberedd så långt det är möjligt! Alltså spar du inte bara pengar utan också tid i köket! För att inte tala om allt emballage som du slipper ta vara på när allt kommer portionsanpassat.
Läs mer om våra menyer