Notice: Undefined index: ta_comment_wait_approval in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/functions/config.php on line 275

Notice: Undefined index: dc in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/functions/config.php on line 322
Godaste remouladsåsen med currysmak : StageInspot
Notice: Undefined index: token in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/functions/jwt.php on line 25

Notice: Undefined index: cart-token in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/functions/jwt.php on line 25

Notice: Undefined index: dc in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/header.php on line 152
Curryremoulad från Matkomfort
2016-12-06 Food Court / Receptbanken

Godaste remouladsåsen med currysmak

Vår remouladsås får tummen upp även av våra danska kunder! Här är en variant med currysmak. Passar utmärkt till en panerad spätta med potatisstomp och brysselkål.

Detta behöver du

4 portioner
    2 st äggulor
    1 tsk svensk senap
    1 msk vitvinsvinäger
    2,5 dl matolja
    1 msk curry
    1,5 dl inlagd pickles, finhackad
    0,5 st äpple, finhackat
    Salt, efter smak
    Peppar, efter smak

Gör så här

  1. Blanda äggulor, senap och vinäger.
  2. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning.
  3. Tillsätt curryn, pickles och äpple, smaka av med salt och peppar.

Lycka till!

/Henrik, kock och grundare

Fler inlägg i Receptbanken

[ajax_load_more post_type="post" posts_per_page="6" category="receptbanken" css_classes="row" post__not_in="4729" scroll="false" transition_container="false" button_label="Visa fler inlägg" button_loading_label="Hämtar inlägg"]

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!


Notice: Undefined index: campaign-code in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/footer.php on line 37

Notice: Undefined index: category in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/footer.php on line 38

Notice: Undefined index: accept-cookies in /home/stage-inspot-mk/www/wp-content/themes/matkomfort/footer.php on line 39